În declaraţia de la sediul Ministerului Afacerilor Interne a fost anunţată decizia de suspendare a zborurilor pe o perioadă de 14 zile către şi dinspre SUA şi o serie de ţări europene. Decizia NU se aplică zborurilor de transport de marfă, corespondență, zboruri umanitare, precum și aterizările tehnice necomerciale.

“Am decis să suspendăm toate zborurile efectuate de operatorii economici aerieni spre Austria, Belgia, Elveţia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran, în şi din aceste ţări către România sau către aceste ţări pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 5 aprilie, ora 23,00, ora României”, a precizat ministrul Vela.

Ministrul a mai precizat că vor fi permise zboruri charter pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România către alte state, doar cu avizul țărilor respective.

Vezi textul integral al documentului AICI 

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here