În perioada 12-14 martie 2013, la Hotel Howard Johnson, are loc cea de-a doua ediţie a proiectului Consulting Days. Evenimentul îşi propune să identifice tineri cu potenţial care îşi doresc să lucreze în domeniul consultanţei: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Aplicaţiile se primesc până pe 7 martie!

Apreciat ca fiind cel mai important eveniment de consultanţă din aceast an, Consulting Days se desfăşoară pe parcursul a trei zile, fiecare zi fiind dedicată unui domeniu de activitate:

– Audit&Taxes – 12 martie; 

– Legal Consultancy – 13 martie;

– IT&Management Consultancy – 14 martie. 

Pentru a participa la eveniment, tinerii sunt aşteptaţi să se înscrie până pe 7 martie accesând secţiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro.

WebPR, care anunţă evenimentul, informează că până pe 4 martie erau deja înscrişi 1120 de aplicanţi, absolvenţi şi masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicaţi în activităţi extracurriculare, membri în organizaţii studenţeşti şi cu experienţă internaţională.

În cele 3 zile ale evenimentului, tinerii selectaţi vor avea acces la o serie de conferinţe în cadrul cărora vor afla care sunt tendinţele şi direcţiile pentru dezvoltarea unei cariere în consultanţă (Audit&Taxes, Legal, IT&Management), vor participa la studii de caz şi se vor informa despre oportunităţile de carieră şi programele dedicate lor direct de la reprezentanţii companiilor: Adevaris, Deloitte, Ernst&Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Tuca Zbarcea & Asociaţii, Platis Bazilescu LLLP, Oracle, IXIA, IBM.

Mai multe detalii despre eveniment şi agendă acestuia pot fi accesate la secţiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro

Consulting Days este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare reţea dedicată exclusiv tinerilor talentaţi, alături de Top Talents Romania şi Career Innovation Week.

Sursa: webPR/HotNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here