Asociaţia O şansă pentru Viitor te invită, în data de 26.11.2011, la  o Sesiune de comunicări ştiinţifice în domeniul ştiinţelor juridice, la specialităţile: drept civil, drept penal, drept administrativ şi drept constituţional, precum şi la un concurs de procese simulate.

Indaco Systems, partener al evenimentului, vă aşteaptă la conferinţa care se va desfăşura la Palatul Parlamentului, începând cu ora 11:00.

În cadrul Sesiunii de comunicări, un juriu format din specialişti în drept va analiza lucrările participanţilor şi le va premia pe cele mai apreciate.

 Printre premii, se numără:

  • * Stagii de practică la case de avocatură de renume din Bucureşti şi  pachete conţinând publicaţii.
  • * Toate lucrările participante vor fi cuprinse într-o lucrare reprezentativă, publicată de editura Universul Juridic, şi care va fi distribuită tuturor participanţilor.
  • * Toţi participanţii vor primi, pentru perioada de practică, acces gratuit la un soft de legislaţie: Indaco Lege Online.
  • * Toate comunicările ştiinţifice vor fi afişate pe portalul nostru, LegeStart.ro, unul dintre cele mai vizitate site-uri de specialitate din domeniul juridic.

Vom reveni cu detalii referitor la ce s-a discutat în cadrul conferinţei.

Echipa LegeStart.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here