OUG nr. 42/2015 modifică reglementările actuale din domeniul jocurilor de noroc. Acest act normativ stabilește că statul acordă licenţa de organizare a jocurilor de noroc în mod exclusiv Companiei Naţionale «Loteria Română» – S.A. pentru jocurile loto tradiţionale şi la distanţă, noroc, noroc plus şi super noroc, expres şi lozuri.

Drepturile şi obligaţiile decurgând din calitatea de acţionar unic al statului român se exercită de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, pentru o perioadă tranzitorie de maximum 4 ani.

Notă: În caseta foto puteţi vedea o parte dintre modificările aduse de OUG nr. 42/2015  asupra OUG nr. 159/1999 (stânga – forma veche, dreapta – forma nouă). Atenţie: Urmărirea modificărilor la nivel de paragraf este disponibilă doar abonaţilor Lege5.

noroc1
Sursa foto: Lege5.ro

Câştigurile neridicate de participanţii la jocurile de noroc organizate de Loteria Română, conform regulamentelor de joc aprobate, se constituie în venituri ale Loteriei Române.

Ai nevoie de OUG nr. 159/1999 privind înfiinţarea Companiei Naţionale Loteria Română? Poţi cumpăra actul la zi, în format PDF, de AICI!

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here