Ordin pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului finanțelor publice nr. 2.482/2017 privind procedura și condițiile în care se realizează autorizarea antrepozitelor fiscale, a destinatarilor înregistrați, a expeditorilor înregistrați și a importatorilor autorizați

Actul normativ  se adresează tuturor operatorilor cu produse accizabile, ce trebuie să dețină una dintre următoarele autorizații: antrepozit fiscal, destinatar înregistrat, operator economic cu produse accizabile.

Prin acest ordin se modifică competența și comisiile de acordare a respectivelor autorizații. De exemplu, pentru antrepozitele fiscale de producție vinuri deținute de contribuabili mici sau persoane fizice, eliberarea autorizației de antrepozit fiscal se realizează de comisii de specialitate organizate la nivelul Direcției generale regionale (nu se ma acordă de către Comisia centrală).

Cu această ocazie, se adoptă modul de lucru al comisiilor de aprobare a solicitărilor contribuabililor, desigur comisii ce sunt adecvate solicitării contribuabilului, iar ca regulă generală, acestea se întrunesc de două ori pe lună.

Ai nevoie de Ordinului ministrului finanțelor publice nr. 2.482/2017? Poți cumpăra actul la zi, în format PDF şi MOBI, de AICI!

comentarii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here