Autoritatea de Management a Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) a publicat ieri, 17 iunie, a doua serie de ghiduri pentru depunerea de noi cereri de finanțare prin intermediul POS DRU.

Potrivit comunicatului de presă emis de Ministerul Fondurilor Europene, documentele publicate sunt aferente domeniilor majore de intervenţie pentru care sunt depuse proiecte la Organismele Intermediare din subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN).

Cei care doresc să contracteze finanţări pot consulta ghidurile până în data de 1 iulie 2013 şi pot depune proiectele în perioada 1 – 15 iulie 2013.

“Ghidurile solicitantului POS DRU publicate ieri permit accesarea de fonduri în valoare de peste 800 milioane de euro, iar dacă luăm în considerare şi ghidurile lansate la începutul acestei luni suma totală depăşeşte 1,1 miliarde de euro. Îi invit pe toţi cei care doresc să acceseze finanţări să depună proiecte pentru ca România să poată atrage întreaga sumă disponibilă”, a declarat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Pe 1 iunie, Autoritatea de Management POS DRU a publicat ghidurile necesare pentru acordarea de finanţări în valoare de aproximativ 350 milioane de euro, pe domeniile majore de intervenţie pentru care sunt depuse proiecte la Organismele Intermediare din subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Iată lista ghidurilor publicate ieri, 17 iunie:

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here