Monitorul Oficial partea a IV-a a fost integrat în platforma de informare legislativă Indaco Lege5. În plus, toţi abonaţii Lege5 vor fi notificaţi prin SMS şi e-mail despre apariţia oricărui document de interes în urma monitorizării părţii a IV-a din MOF.

Monitorul Oficial partea a IV-a, integrat în Indaco Lege5

Acest modul de lucru vă permite să accesaţi în format electronic toate informaţiile publicate în MOF partea a IV-a. Cu ajutorul motorului de căutare performant şi al filtrelor intuitive, ajungeţi la informaţiile de interes în câteva secunde.

Informaţiile cuprinse în acest modul

Acte ale societăţilor:

  • Convocări ale Adunării Generale a Acţionarilor;
  • Somaţii colective;
  • Decizii de anulare a acţiunilor;
  • Raport de activitate şi extras situaţie financiară;
  • Anunţuri întocmite în baza art. 185, alin. (4) din Legea nr. 31/1990;
  • Alte acte care se publică în Partea a IV-a: încheierea privitoare la înmatriculare,  hotărâri AGA, actualizarea actelor constitutive, hotărâri de dizolvare a societăţilor,  acte de numire a lichidatorilor etc.

Monitorizare şi notificări

Pentru abonaţii Indaco Lege5 sunt monitorizate toate publicările din MO partea a IV-a iar acestia primesc notificări prin SMS şi e-mail despre apariţia oricărui document referitor la compania monitorizată.

Nu se pot modifica datele companiei fără ca dumneavoastră sa fiţi informat despre acest lucru!

Alături de informaţiile publicate în Dosare în instanţă şi Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (pentru care primiți de asemenea notificări email și SMS) actele publicate în Monitorul Oficial Partea a IV-a vă oferă cadrul complet de informare şi monitorizare asupra societăţilor.

Lege5 devine astfel un sistem integrat de date relaţionate şi actualizate, unic pe piaţa de software de documentare legislativă din România, care permite monitorizarea informaţiilor de interes: domenii, acte normative, dosare în instanţă şi societăţi.

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here