Ministrerul Energiei a anunţat că s-a finalizat perioada de înscriere în programul Electric Up. Potrivit anunţului, urmează etapa de analiză și evaluare, în conformitate cu prevederile ghidului.

În această etapă vor fi solicitate, după caz, clarificări și completări aplicanților privind documentele depuse în etapa de înscriere, precum și informații tehnice privind implementarea proiectului pentru care se solicită finanțare, conform modelului de fișă de prezentare ce va fi publicat pe site-ul ministerului.

 Lista firmelor înscrișe în programul ElectricUp

Reprezentanţii instituţiei recomandă solicitantilor sa consulte Ghidul ElectricUp, aprobat prin Ordinul nr. 3402/2020, Anexa la Ordin dar și Schema ajutorului de minimis.
Toate informațiile cu impact în implementarea Programului ElectricUp vor fi actualizate în timp util pe site-ul Ministerului Energiei.

Conform Art. 10, alin. (3) din Ghidul de finanțare, Operatorii economici au obligația de a urmări informațiile referitoare la Program pe pagina de internet energie.gov.ro, pe toată perioada de înscriere, până la semnarea cererii de finanțare, precum și pe perioada de implementare și monitorizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here