18 Iulie, 2018

MEMENTO. Pe 5 octombrie are loc examenul pentru atribuirea calităţii de consultant fiscal. Consultă repartizarea pe săli a candidaţilor

Examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal se va ţine în Bucureşti, pe 5 octombrie 2013, de la ora 10:00, potrivit unui anunţ al Camerei Consultanţilor Fiscali (CCF).

Locul în care se va desfăşura examenul este clădirea rectoratului din Universitatea Politehnica (UPB) – str. Splaiul Independenţei, nr. 313, sectorul 6.

Candidaţii vor avea acces în sălile de examen între orele 9:00 şi 10:00, iar lista cu repartizarea acestora pe săli este accesibilă AICI (format PDF) şi la avizierul UPB-ului.

Înscrierile au avut loc între 2 şi 23 septembrie, iar în total sunt 418 candidaţi. Lista acestora este disponibilă AICI (format PDF).

Tematica şi bibliografia examenului (test-grilă) pot fi consultate integral în Hotărârea CCF nr. 9/2013.

Sursa: CCF

Despre autor  ⁄ Alexandru Boiciuc

Alexandru Boiciuc redactează şi editează articole la LegeStart.ro. E licenţiat (specializarea jurnalism) al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi a mai lucrat în presă la ediţia online a ziarului ProSport. Contact: legestart(@)indaco(.)ro

Fara comentarii

Scrie un comentariu