Absolvenţii de liceu au ocazia să se pregătească pentru admiterea la facultatea mult visată, chiar cu profesori universitari. Îngrijorate de rezultatele dezastruoase de la simularea examenului de BAC, universităţile oferă meditaţii gratuite elevilor.

De exemplu, Universitatea Politehnica din Bucureşti oferă gratuit elevilor cursuri de pregătire la matematică şi fizică. Meditaţiile vor avea loc în fiecare sâmbătă din perioada 22 martie – 7 iunie. Pregătirea la matematică va avea loc între orele 9.00 şi 11.00, iar cea la fizică, între 11.00 şi 13.00.

Ore în particular se ţin şi la Universitatea Transilvania din Braşov. La disciplina Limba şi literatura română, cursurile se desfăşoară în corpul T al universităţii, B-dul Eroilor nr. 25. Pentru cei interesaţi de matematică, cursurile se ţin în corpul P al universităţii, Str. Iuliu Maniu nr. 50.

Universitatea Bucureşti organizează de asemenea meditaţii gratuite. Facultatea de Matematică şi Informatică oferă lecţii de matematică şi informatică până pe 31 mai. Acestea vor avea loc la sediul facultăţii (Str. Academiei nr. 14, sector 1), între orele 10:00-12:00 la matematică şi de la 12:00 la 14:00 la informatică, potrivit calendarului care poate fi accesat pe site-ul Facultăţii.

Citeşte continuarea articolului pe Edu-news.ro!

Foto: All-free-download.com

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here