Hotărârea nr. 1406/2022 privind aprobarea unor măsuri destinate organizării, desfăşurării şi finanţării, în anul 2022, a paradei militare naţionale prilejuite de data de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României este în vigoare de la 22 noiembrie 2022.

Cazarea, asistenţa medicală de urgenţă şi transportul personalului străin se asigură prin grija Ministerului Apărării Naţionale, cu mijloacele proprii.

Hotărârea aprobă, în scopul participării la parada militară naţională organizată în anul 2022, cu ocazia Zilei Naţionale a României, invitarea în România de către Ministerul Apărării Naţionale a unui număr de cel mult 600 de persoane, care vor face parte din detaşamentele armatelor statelor membre NATO şi partenere.

Totodată au fost aprobate normativele de cheltuieli aferente organizării unor activităţi de protocol în cadrul paradei militare naţionale prilejuite de data de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, consultarea doctrinei sau informații despre companii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here