Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că mâine, 14 februarie 2013, sistemul de emitere a rovinietelor va fi oprit timp de 8 ore pentru mentenanţă.

Conform comunicatului de presă emis astăzi de CNADNR, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România nu vor putea achiziţiona roviniete în data de 14.02.2013, în intervalul orar 00:00 – 08:00.

În această perioadă este planificată oprirea Sistemului de Emitere, Gestiune, Control şi Monitorizare a Rovinietei, în scopul efectuării unor activităţi de upgrade şi mentenanţă a sistemului.

În acest interval nu se vor putea elibera roviniete în niciunul din punctele de distribuţie.

De asemenea, CNADNR-SA menţionează că, din cauza acestei perioade de oprire planificată a sistemului, nu vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru utilizatorii care nu deţin rovinietă valabilă în data de 14.02.2013, în intervalul orar 00:00 – 10:00.

Conform legislaţiei în vigoare, rovinieta reprezintă documentul sau înregistrarea în format electronic care atestă achitarea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România.

Sursa: CNADNR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here