A fost deschisă o linie telefonică pentru informaţii detaliate privitoare la anularea pachetelor turistice şi rambursarea sumelor achitate, anunţă astăzi, 21 aprilie, Direcţia Generală Turism din cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, într-o postare pe pagina oficială de facebook.

„La nivelul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri – Direcţia Generală Turism a fost instituit un call-center pentru persoanele care au întrebări referitoare la reprogramarea călătoriilor, anularea acestora şi implicit rambursarea sumelor achitate pentru pachetele de servicii, în contextul situaţiei epidemiologice actuale,” se menţionează în anunţul făcut de Direcţia Generală Turism din Ministerul Economiei.

Astfel, instituţia îndeamnă cetăţenii care se află  într-una dintre situaţiile  sus menţionate să apeleze la numărul de telefon este: 0751.122.311.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here