23 August, 2017

Ai nevoie de legislaţie actualizată în format PDF?

În această secţiune ai acces la cele mai importante acte legislative, indiferent de domeniul de interes – fiscal, financiar-contabil, penal, juridic, muncă etc. Cu un simplu click pe fiecare dintre bannerele de mai jos vei deschide actul care te interesează în format PDF, la zi, şi îl vei putea descărca gratuit.

Am pregătit pentru tine cele mai importante coduri şi legi, pentru a le avea la îndemână atunci când ai nevoie de ele – Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală, Codul penal şi Codul de procedură penală, Codul civil şi Codul de procedură civilă, Codul muncii, Codul rutier (Ordonanţa de urgenţă nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice), Legea pensiilor (Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice), Legea contabilităţii nr. 82/1991 şi Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011.

banner_cod fiscal
banner_cod muncii
banner_cod penal
banner_cod civil
banner_cod rutier
banner_cod procedura fiscala
banner_cod procedura penala
banner_cod procedura civila
banner_legea pensiilor
banner_legea contabilitatii
banner_legea educatiei

Notă: Documentele PDF reprezintă forma consolidată a actelor normative la data de 20 iulie 2017. Acestea vor fi reîncărcate periodic, pentru a vă pune la dispoziţie legislaţie actualizată, în baza modificărilor ulterioare. PDF-urile sunt descărcate cu ajutorul programului de informare legislativă Indaco Lege5.