25 Ianuarie, 2020

Ai nevoie de legislaţie actualizată în format PDF?

În această secţiune ai acces la cele mai importante acte legislative, indiferent de domeniul de interes – fiscal, financiar-contabil, penal, juridic, muncă etc. Cu un simplu click pe fiecare dintre bannerele de mai jos vei avea acces la actul care te interesează în format PDF, la zi, şi îl vei putea descărca gratuit.

Am pregătit pentru tine cele mai importante coduri şi legi, pentru a le avea la îndemână atunci când ai nevoie de ele – Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală, Codul penal şi Codul de procedură penală, Codul civil şi Codul de procedură civilă, Codul muncii, Codul rutier (Ordonanţa de urgenţă nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice), Legea pensiilor (Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice), Legea contabilităţii nr. 82/1991 şi Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011.

banner_cod fiscal
banner_cod muncii
banner_cod penal
banner_cod civil
banner_cod rutier
banner_cod procedura fiscala
banner_cod procedura penala
banner_cod procedura civila
banner_legea pensiilor
banner_legea contabilitatii
banner_legea educatiei

Notă: Documentele PDF reprezintă forma consolidată a actelor normative la data de 13 august 2018. Acestea vor fi reîncărcate periodic, pentru a vă pune la dispoziţie legislaţie actualizată, în baza modificărilor ulterioare. PDF-urile sunt descărcate cu ajutorul programului de informare legislativă Indaco Lege5. 

În urmă cu 14 ani, Indaco Systems inova pe piaţa produselor de documentare legislativă prin lansarea primei platforme legislative online cu actualizare zilnică şi motor de căutare performant. Astăzi, platforma online Lege5.ro impune noi standarde pentru aplicaţiile de gen şi revolutionează activitatea de informare şi analiză a modificărilor legislative. Poţi accesa foarte uşor Lege5.ro – oriunde şi oricand – în baza unui abonament care se adaptează nevoilor tale de informare şi la cel mai corect preţ de pe piaţă. Fie că utilizezi Windows, Android, iOS sau Kindle, Lege5 Online este alegerea cea mai bună dacă vrei să fii informat rapid și corect asupra noutăților legislative.

Astfel, Lege5.ro este cea mai nouă şi inovativă platformă online de documentare legislativă a momentului. Utilizatorii Lege5 Online pot accesa oriunde si oricând aplicaţia web, fie că este vorba de calculatorul de acasă, de cel de la birou ori de un dispozitiv mobil: tabletă, smartphone sau eBook Reader.

Lege5 Online se adresează nu doar specialiştilor ci oricui are nevoie la un moment dat de un document legislativ, astfel că permite mai multe nivele de acces la baza de date:

• Vizualizarea gratuită a actului normativ în forma sa publicată în MOF;
• Cumpărarea formei consilidate (la zi) a actelor – varianta PDF şi Kindle;
• Utilizarea unui abonament care permite acces la funcţiile premium şi la notificările automate din sistem: noutăti legislative, urmărire şi evidenţiere pe text a modificărilor şi urmărire dosare în instanţă.