În perioada 28-31 martie 2013, are loc expoziţia Romanian Electronics Show – RES® dedicată tehnologiei din domeniul electronicii şi IT&C. Evenimentul, desfăşurat la EXPOROM, sub patronajul Ministerului pentru Societatea Informaţională (MSI) este un eveniment amplu dedicat atât companiilor, cât și publicului larg, realizat în parteneriat cu Camerele de Comerț Bilaterale România–Japonia și România–Coreea.

Având în vedere obiectivul de creştere mondială, dar şi de reformare a domeniului IT&C, programul de conferințe și expoziția RES au în vedere următoarele aspecte :

– inovație și tineri antreprenori;

– adoptarea noilor modele de business de tip Cloud, virtualizare și IT as a service (ITaaS) pentru companiile mari și sectorul public, clienți mari din zonele guvernamentale, utilități, telecom, banking;

– mobilitate – tehnologii, accesul la date și securitatea acestora;

– dezvoltatori de aplicații – pentru diferite platforme mobile și life style;

– smart devices and products.

În cadrul celor 4 zile ale evenimentului vor avea loc prezentări interactive, lansări de produse, conferinţe, dezbateri, aplicaţii și servicii, concursuri, concerte. Totodată, partenerii vor susține o serie de seminarii, worskshop-uri și conferințe în funcție de următoarele teme generale:

– 28 martie: E-government & E-administration

– 28 martie: Startups & Innovation

– 29 martie: Mobile, Entertainment &Display

– 29 martie: Cloud Computing, Big Data and ITaaS

– 29 martie: Hackathon – mobile apps.

”Inițiativa organizării unui târg care să reunească producătorii și distribuitorii de produse și servicii ICT poate să impulsioneze semnificativ piața de profil. Consumatorii români de astfel de produse și servicii sunt exigenți, iar actorii pieței trebuie să se adapteze constant pentru a răspunde unei cereri tot mai sofisticate. Astfel de târguri reprezintă o ocazie excelentă pentru ca actorii de pe piață să poată face schimb de experiență, efectul final fiind diversificarea și ajustarea ofertei atât în beneficiul tuturor companiilor, cât și al consumatorilor.” – Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informațională.

Înscrierile se pot face până la 15 martie 2013, prin accesarea acestui link, accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

Legestart. ro este partener media al evenimentului Romanian Electronics Show (RES®)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here