Indaco Systems vă invită la conferinţa „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală”, organizată de Asociaţia „Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti”. Evenimentul va avea loc în perioada 3-4 aprilie 2014 în Aula Magna a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.
Prelegerile vor fi susţinute de cadre universitare prestigioase, multe dintre acestea fiind membre în Comisiile de redactare a noului Cod Penal şi a noului Cod de Procedură Penală.
La conferinţă sunt invitaţi să participe judecători, procurori, funcţionari ai Ministerului Justiţiei, avocaţi, consilieri juridici, executori judecătoreşti, politişti şi alte persoane care activează în domeniul juridic.

Indaco Systems
 va prezenta în cadrul conferinţei „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală” noua generaţie de produse de informare legislativă: Lege5.
Soluţiile Lege5 pot fi utilizate de pe orice dispozitiv desktop, online, mobile, cloud, fiind considerate repere în alegerea softului de lucru ideal datorită funcţionalităţilor unice care revoluţionează documentarea legislativă.
Participanţii la conferinţa „Reglementări fundamentale în noul Cod Penal şi în noul Cod de Procedură Penală” vor beneficia de o ofertă specială din partea Indaco Systems.
Pentru a afla mai multe informaţii despre acest eveniment, puteţi  accesa www.drept.unibuc.ro.

Monica Petrovici
PR Assistant
Telefon: 0758 070 583

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here