Cea de-a treia ediţie a Galei „Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe 25 mai 2015 la Ateneul Roman, evenimentul centrându-se pe strângerea de fonduri în sprijinul proiectelor de antreprenoriat rural derulate de World Vision Romania. Leadership Concert este un eveniment organizat de Expense Reduction Analysts în parteneriat cu BusinessMark, în beneficiul fundaţiei World Vision Romania.

Un inventator român, un expert în industria aerospațială și un profesor de leadership din Londra, pe scena Ateneului Român

Devenit deja un eveniment tradițional, cea de-a treia ediție a Galei „Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe 25 mai la Ateneul Român și va reuni pe scenă anul acesta pe George Georgakoupoulos, CEO Bancpost și membru în Consiliul de Administrație al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Greacă, Mircea Tudor – câștigător în 2009 și 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventică de la Geneva,  Severina Păscu -€“ CEO UPC România, Balvinder Powar – Profesor de Leadership în cadrul IE Business School din Madrid și expert în industria aerospațială comercială și Richard Jolly -€“ profesor de leadership și comportament organizațional în cadrul London Business School, votat în 2003 și 2014 de studenți drept cel mai bun profesor al anului.

Intervențiile acestora se vor îmbina cu momente celebre din arta lirică pentru a ilustra legătură dintre leadership, inovație în business și artă clasică și pentru a evidenția care sunt elementele cheie ce conduc la success atât în business, cât și în artă. Camerata Regală sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, soprana Irina Iordăchescu și tenorul Cristian Mogoșan vor aduce pe scenă muzica celor mai cunoscuți compozitori clasici de la Verdi și Chopin, până la Bach și Beethoven.

Ediția din 2015 a evenimentului este organizată în beneficiul copiilor săraci și a comunităților rurale vulnerabile din România, prin sprijinirea proiectului MADE IN RURAL, inițiat de Fundația World Vision România. Inițiativa își propune ca oamenii din satele României să-și schimbe viață în bine prin revigorarea meșteșugurilor tradiționale, învățarea de noi meserii și pornirea unor mici afaceri. 

Achiziționarea biletelor, o investiție în dezvoltarea economică și socială a mediului rural

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate pentru dezvoltarea afacerilor și a antreprenoriatului rural ca soluție economică și socială pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a familillor și copiilor din cele mai sărace zone din România. Până la data de 9 mai, biletele sunt puse în vânzare la un tarif promoțional de înscriere timpurie, începând de la 110 de euro plus TVA, după această data intrând în vigoare prețul standard al biletelor. Accesul la eveniment se va face exlcusiv pe bază de bilete, acestea putând fi rezervate prin solicitarea formularului de înregistrare la office@business-mark.ro .

“Leadership Concert” va avea loc pe 25 mai 2015, la Ateneul Român din București, începând cu ora 17:30. Evenimentul este structurat în două părți a câte 90 de minute fiecare, după terminarea spectacolului toți cei prezenți putând participa la un cocktail de networking.

Pentru detalii şi înscrieri, accesează  www.business-mark.ro  sau contactează-ne la numerele de telefon  (+40 ) 021 313 98 19  sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro  , office@business-mark.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here