Cel mai scump pachet de acces la evenimentul “Jordan Belfort în România” a fost epuizat în doar două zile de la anunţarea venirii autorului cărţii autobiografice “Lupul de pe Wall Street”, anunţă organizatorii.
Un număr de zece oameni de afaceri au plătit aproape 1.000 de euro pentru un pachet Platinum, care le permite participarea la conferința din 18 noiembrie de la București, precum şi posibilitatea de a lua masa cu Jordan Belfort și de a face fotografii cu acesta, se precizează într-un comunicat de presă.
Jordan Belfort, autorul cărţii autobiografice „Lupul de pe Wall Street”, care a stat la baza filmului cu acelaşi nume regizat de Martin Scorsese, va veni pentru prima dată în România pe 18 noiembrie, la o conferinţă organizată de Extreme Training în Bucureşti.
Jordan Belfort va dezvălui la eveniment secretele din spatele succesului său şi metoda sa de vânzări – „Straight Line Persuasion”.

AI 150 DE EURO REDUCERE PRIN INTERMEDIUL LEGESTART.RO!

LegeStart.ro este partener media al evenimentului organizat de Extreme Training.
Folosind la rezervarea locurilor cuponul “INDACO” (până pe 15 iunie), vei beneficia de 150 de euro reducere din preţul întreg – pentru fiecare loc rezervat, indiferent de pachetul ales.

PREŢURI:

  • Pachetul SILVER: 375 de euro (preţ întreg, fără TVA) // 225 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul GOLD: 390 de euro // 240 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul VIP: 440 de euro // 290 de euro prin cuponul “INDACO”
  • Pachetul PLATINUM: 790 de euro // 640 de euro prin cuponul “INDACO”

REZERVĂ AICI LOCURI LA CONFERINŢA CARE VA FI SUSŢINUTĂ DE JORDAN BELFORT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here