Registrul Auto Român (RAR) a anunţat astăzi pe pagina oficială de facebook că verificarea ITP trebuie efectuată chiar și în această perioadă.

În declaraţia pe propria răspundere care trebuie prezentată pentru a justifica ieşirea din casă, se poate bifa „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor”, atunci când vă deplasaţi către reprezentanțele RAR.

Conform recomandărilor reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne și ale Grupului de Comunicare Strategică, în vederea deplasării către reprezentanțele RAR sau către stațiile ITP autorizate, puteți bifa în declarația pe propria răspundere punctul 2, respectiv „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor” se menţionează în postare pe pagina oficială de facebook.

De asemenea, în text este menţionat faptul că toate reprezențantele Registrului Auto Român din țară au fost dezinfectate și igienizate „ca la carte”, iar toate măsurile de protecție pentru angajați și clienți sunt respectate ad litteram.

Ne protejăm pe noi și vă protejăm pe dumneavoastră, stimați clienți, pentru ca totul să fie bine! Am limitat interacțiunea dumneavoastră cu angajații, iar prestațiile pot fi achitate cu cardul fără nicio dificultate.

ITP rămâne un demers responsabil și obligatoriu pentru întregul angrenaj al siguranței în trafic. Astfel au fost scurtaţi timpii de așteptare pentru eliberarea actelor şi toate reprezentanțele RAR din România funcționează după programul normal, mai menţionează Registrul Auto Român pe Facebook.

 

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here