12 Noiembrie, 2019

Intraprenoriatul – drumul către succesul unei organizaţii

În data de 29 mai, intraprenoriatul va fi unul dintre subiectele abordate la HR Summit Timişoara.

Indaco Systems
 este partener media al evenimentului.

Sergiu Neguț (specialist în dezvoltarea afacerilor ca antreprenor, intraprenor, consultant) va susține la HR Summit Timişoara un workshop despre rolul intraprenorilor în organizații.

Utilizat încă din anul 1985, conceptul de intraprenoriat face referire la indivizii sau grupurile de indivizi care explorează idei cu un nivel ridicat de risc și de câstig, în cadrul unei companii puternice care le oferă acestora un mediu stabil și favorabil. Altfel spus, intraprenoriatul este comportamentul de tip antreprenorial al angajaților unei organizații mari. Acest proces duce la dezvoltarea organizațiilor prin încurajarea inovației și prin responsabilizarea angajaților, se arată într-un comunicat de presă referitor la eveniment.

La HR Summit Timisoara sunt așteptați peste 120 de specialiști HR, manageri și frunizorii de servicii din zona Banatului pentru a dezbate zece dintre trendurile industriei de resurse umane, printre care gamification&HR, succesiunea în management, employee engagement sau employer branding.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiți pe Timisoara.hrsummit.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu