17 August, 2017

Informare de presă

Indaco Systems şi Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni pun la dispoziţia cetăţenilor, prin intermediul campaniei „Fii un cetăţean informat”, o serie de acte normative de interes general, necesare cetăţenilor.

Pe pagina campaniei, ,persoanele care doresc să se informeze cu privire la drepturile şi obligaţiile lor pot găsi legislaţia României, cum ar fi Monitoare Oficiale şi Acte: Ordonanţe de Guvern, Ordine, Hotărâri etc.

De asemenea, pe pagina campaniei „Fii un cetăţean informat!”, veţi putea găsi articole care cuprind noutăţi cu privire la ultimele modificări legislative, ştiri care fac referire la activităţile desfăşurate în cadrul campaniei, precum şi scurte rezumate ale actelor de interes general, utile pentru fiecare dintre noi.

Nu în ultimul rând, pe pagina https://legestart.ro/responsabilitate-sociala/, veţi putea descoperi situaţiile cu care se confruntă oamenii zi de zi în ceea ce priveşte informarea lor. Astfel, vom pune la dispoziţia dvs. problemele pe care le-a avut un cetăţean oarecare şi răspunsul pe care l-a primit de la consilierul BCC, în vederea rezolvării acelei situaţii.

Indaco Systems şi Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni doresc ca prin campania de informare „Fii un cetăţean informat!” să aducă în vedere publicului faptul că este important să ne cunoaştem drepturile şi obligaţiile, dar şi faptul că trebuie să ştim cum să acţionăm în fiecare situaţie în care suntem puşi.

Campania „Fii un cetăţean informat!” se va desfăşura în perioada 2 aprilie – 30 iunie 2012, atât online, cât şi în peste 60 de localități din țară.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu