Indaco Systems şi ANBCC cooperează pentru o mai bună informare a cetăţenilor.

În perioada 5-9 martie, birourile de presă ale Indaco Systems şi ANBCC s-au întâlnit pentru a pune la punct detaliile campaniei „Fii un cetăţean informat!”. În acest sens, cele două părţi au stabilit direcţia în care se va desfăşura întreaga campanie, au realizat logo-ul campaniei şi au stabilit formatul pentru materialele care vor fi distribuite în cadrul campaniei.

„ Sunt mulţumită că, împreună cu cei de la ANBCC, am reuşit să proiectăm această campanie de informare. Considerăm că este important ca cetăţenii să ştie unde să apeleze atunci când întâmpină situaţii care le solicită cunoşterea drepturilor şi obligaţiilor conform legislaţiei”, a declarat Mădălina Benghe, director de vânzări şi coordonator de Relaţii Publice al Indaco Systems.

„Ne bucură faptul că Indaco Systems, cu care derulăm proiecte încă din 2002, doreşte să se implice direct în sprijinirea cetăţenilor. Sunt sigur că această colaborare va contribui atât la consolidarea relaţiilor dintre cele două organizaţiei, cât şi la informarea corectă a cetăţenilor”, a precizat Ioan Tănase, director ANBCC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here