Ordinul nr. 77/2021 pentru suspendarea Ordinului președintelui Consiliului Concurenței nr. 1.267/2017 pentru punerea în aplicare a Regulamentului privind acordarea indemnizațiilor de performanță a fost publicat în Monitorul Oficial şi este în vigoare de la 15 februarie 2021. 

„În urma hotărârii plenului Consiliului Concurenței, începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin și până la data de 31 octombrie 2021, aplicarea Ordinului nr. 1.267/2017 pentru punerea în aplicare a Regulamentului privind acordarea indemnizațiilor de performanță, se suspendă”, se arată în textul actului normativ.

Potrivit regulamentului, indemnizația de performanță era acordată personalului Consiliului Concurenței pentru obținerea unor rezultate profesionale deosebite. Această era acordată o singură dată pe an, pe baza rezultatelor profesionale obținute în anul anterior.

În funcție de nivelul performanței profesionale se acordau până acum două tipuri de indemnizații:

a)indemnizație de performanță de tip 1, în cuantum de un venit mediu lunar brut, calculat ca medie a veniturilor obținute în anul anterior celui în care se acordă indemnizația de performanță;

b)indemnizație de performanță de tip 2, în cuantum de două venituri medii lunare brute.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma legislativă Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, mai ales în contexul decretării stării de urgență pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here