În data de 25 septembrie, la Palatul Parlamentului va avea loc conferinţa de business a anului: „Leadership – Puterea Inteligenţei Emoţionale”. Speaker va fi Daniel Goleman, unul dintre pionierii aplicaţiilor directe ale neurologiei în business.
Fiind organizat de Extreme Training, evenimentul aduce în prim-planul mediului de afaceri autohton importanţa managementului emoţiilor în gestionarea şi motivarea angajaţilor – teoria care l-a propulsat pe doctorul Goleman în rândul elitelor gânditorilor de business din lume.
Deschiderea evenimentului va avea loc la ora 10:00, după etapa de înregistrare a participanţilor (ora 08:30).

Conferinţa va începe cu o scurtă prezentare susţinută de managerul general al Extreme Training, doctorul Marian Rujoiu. Acesta va asigura trecerea între conceptele clasice de business şi viziunea modernă, al cărei element-cheie este potenţialul factorului uman.

În prima parte a conferinţei „Leadership – Puterea Inteligenţei Emoţionale”, doctorul Goleman va susţine în faţa a 850 de decidenţi ai companiilor de top din România o prezentare a conceptelor-cheie care permit maximizarea performanţelor economice utilizând abordări „out-of-the-box”.
În partea a doua a conferinţei, doctorul Goleman va oferi sfaturi pentru conducerea inspirată în vremuri de criză. Apoi va urma o sesiune de întrebări, răspunsuri şi autografe.
Voi veni în România pe 25 septembrie 2013 la invitaţia Extreme Training. Vă voi împărtăşi secretele leadership-ului excepţional, puterea inteligenţei emoţionale şi cum puteţi folosi aceasta putere pentru a vă transforma afacerea dintr-una bună în una excelentă, pentru a atinge succesul personal şi a deveni un mare lider şi pentru a trăi o viaţă mai bună şi mai fericită. Sunt foarte entuziasmat în legătura cu venirea în România şi sper să vă văd pe toţi acolo. Vă mulţumesc!Daniel Goleman

Câteva informaţii esenţiale despre Daniel Goleman (extras din comunicatul de presă Extreme Training): Doctorul Daniel Goleman foloseşte conexiunile dintre ştiinţele cognitive şi mediul pragmatic de pe Wall Street pentru a introduce «o idee revoluţionară care spulberă paradigmele existente», aceea de Inteligenţă Emoţională. Cercetările doctorul Goleman şi activitatea jurnalistică a acestuia i-au adus două nominalizări la premiul Pulitzer, premiul Washburn şi o recunoaştere a întregii activităţi din partea American Psychological Association. În viziunea The Financial Times, Wall Street Jorunal şi Harvard Business Review, doctorul Goleman este unul dintre cei mai influenţi gânditori de business. Această titulatură i-au adus un loc în World Economic Forum 2011, alături de Bill Gates, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Dimitry Medvedev, Ban Ki-moon, David Cameron, Bill Clinton. Doctorul Goleman este unul dintre cei mai promovaţi speakeri Google.

Organizatorul evenimentului: Extreme Training

Co-organizator: Capital

Partener principal: Raiffeisen

Dintre sponsori: Samsung, BitDefender

Dintre partenerii evenimentului: Indaco Systems, eJobs, România Liberă, The Money Channel, TVR 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here