Indaco Systems vă invită la Conferinţa Naţională a Experţilor în Achiziţii Publice, cea mai aşteptată conferinţă pe tema noutăţilor legislative care vor reglementa cadrul legal al sistemului naţional de achiziţii publice, ce va avea loc joi, 23 iunie 2016, la Hotel Ramada Majestic din Bucureşti.

Evenimentul vă dă ocazia să participaţi la dezbateri privind modificările legislaţiei achiziţiilor publice, să vă informaţi şi să accesaţi specialişti care deţin răspunsul pentru multe din întrebările dumneavoastră.

Aşadar:

  • în 23 mai 2016 au fost publicate în Monitorul Oficial actele normative care vor constituii cadrul legal al sistemului naţional de achiziţii publice,
  • în 23 iunie 2016 vă invităm la conferinţă pentru a afla chiar de la vorbitorii invitaţi – specialişti din ANAP, CNSC, Ministerul Fondurilor Europene – detalii despre impactul modificărilor legislative şi despre instrumentele de lucru recomandate pentru a creşte transparenţa şi încrederea în procedurile de achiziţii publice.

Conferinţa Naţională a Experţilor în Achiziţii Publice este dedicată:

  • tuturor funcţionarilor publici implicaţi în procesul de achiziţii publice (Experţi achiziţii publice, Manageri departamente Contracte/Achiziţii, referenţi);
  • tuturor specialiştilor din sistemul privat încadraţi în departamente de achiziţii publice, juridice sau financiare;
  • reprezentanţilor beneficiarilor de finanţări europene care au ca atribuţii procesul de realizare a achiziţiilor conform legislaţiei în vigoare.

Vă promitem un eveniment interactiv, axat pe dezbateri între vorbitori şi participanţi, totul într-un cadru de excepţie oferit de Hotel Ramada Majestic din Bucureşti, Calea Victoriei 38-40.

Investiţia dumneavoastră: 400 lei + TVA

Formularul de înscriere este disponibil AICI.

Atenţie! Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Pentru rezervări sau detalii despre eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la 021.311.97.011/ 0758.070.577 sau vanzari@indaco.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here