Luni, 2 aprilie 2012, Indaco Systems, împreună cu Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni (ANBCC), lansează campania de sprijin informativ, consiliere şi informare a cetăţenilor  „Fii un cetăţean informat!”.

Această inițiativă comună are rolul de a sprijini cetăţenii care doresc să se informeze cu privire la drepturile şi obligaţiile care le revin, precum şi de a facilita accesul acestora la legislaţia României. Campania se va desfăşura în perioada 2 aprilie – 30 iunie 2012 atât în mediul online, cât şi în peste 60 de localități din țară.

În lipsa informației, drepturile, obligațiile, transparența, responsabilitatea și democrația riscă să rămână noțiuni abstracte. Considerând că pentru a își exercita drepturile, cetățenii trebuie să beneficieze, în primul rând, de informație, prin campania „Fii un cetăţean informat!”. Indaco Systems și ANBCC vin în întâmpinarea nevoilor de informare ale cetățenilor, oferind gratuit servicii de consultanţă şi consiliere.

Urmând a se derula sub sloganul „Cunoaşte-ţi drepturile şi obligaţiile! Fii informat!”, campania lansată astăzi este concepută astfel încât să sprijine atât persoanele care, în virtutea unor dificultăți de ordin social cu care se confruntă,  necesită informații privind drepturile lor, cât și autorităţile publice. Totodată, facilitând accesul la informații actualizate, prin această inițiativă, Indaco Systems și ANBCC  își propun să ofere cetățenilor pârghiile necesare în vederea implicării acestora în procesul decizional.

“Asocierea dintre Indaco Systems și ANBCC este departe de a fi una întâmplătoare. Dincolo de experiența celor 10 ani de colaborare, organizațiile noastre împărtășesc și devotamentul pentru furnizarea de servicii informative la cele mai înalte standarde.” a declarat Ioan Tănase, director ANBCC.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați:  Mădălina Benghe, director vânzări Indaco Systems, prin e-mail, la madalina.benghe@indaco.ro sau telefonic, la numărul 021-311.97.11.

***

Indaco Systems este recunoscut pe piaţa din România ca find principalul furnizor de produse şi servicii software dedicate zonei de informare legislativă. Compania are o vastă experienţă şi în dezvoltarea de sisteme informaţionale complexe, incluzând proiecte majore pentru instituţii guvernamentale şi companii. În prezent, Indaco Systems şi-a extins domeniul de expertiză, oferind de la soluţii complexe dezvoltate pentru mediul de afaceri până la soluţii ce vin în întâmpinarea nevoilor de documentare, prin editarea de titluri şi reviste specializate.

Asociaţia Naţională a Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, care asigură, prin Birourile de Consiliere pentru Cetăţeni existente în peste 60 de localități rurale și urbane din țară, accesul egal al cetăţenilor la informare şi consiliere pentru cunoaşterea drepturilor şi responsabilităţilor care le revin. Misiunea ANBCC este de a consolida societatea românească, oferind servicii de informare/consiliere şi promovând interesele tuturor cetăţenilor în luarea deciziilor publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here