Indaco Systems, în parteneriat cu Business Management Technologies, organizează seminarul „Schimbarea modelului de business al firmelor de audit şi contabilitate – de la prestatori de servicii la parteneri de dezvoltare”, dedicat reprezentanţilor firmelor de audit şi contabilitate, interesați sa afle noi strategii de dezvoltare a acestui tip de business.

Evenimentul va avea loc în data de 25 mai 2016, începând cu ora 09:30, la Hotel Golden Tulip Victoriei, în Bucureşti. Seminarul este structurat pe două sesiuni de discuţii – „Situaţia pieţei şi tendinţele actuale ale pieţei de profil” şi „Variante de dezvoltare a acestui tip de afacere” – şi îşi propune să atragă cât mai mulţi reprezentanţi ai firmelor de audit şi contabilitate, pe care sa îi informeze despre tendinţele momentului în acest business.

Seminarul va fi unul în care se vor dezbate multe aspecte practice, generând astfel pentru participanţi variante de dezvoltare a acestui tip de afacere, metode de a ţine pasul cu evoluţia clienţilor şi acţiunilor competitorilor.

Modalitate de înscriere

Până la data de 5 mai 2016, beneficiaţi de discount 15% la preţul evenimentului!

Formularul online poate fi accesat la AICI

Veţi dori să participaţi la acest seminar deoarece:

  • Aveţi ocazia să aflaţi de la specialişti cum va evolua business-ul în acest sector;
  • Veţi cunoaşte noi modalităţi de a realiza strategii pentru dezvoltarea acestui tip de afacere;
  • Veţi putea analiza împreună cu lectorul speţe din activitatea dvs.;
  • Concurenţii dvs. vor participa cu siguranţă la eveniment şi n-aţi vrea să fiţi lăsat deoparte!

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre eveniment, accesaţi acest link sau contactaţi-ne la nr. 021-311.97.11 sau la e-mail vanzari@indaco.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here