16 Ianuarie, 2018

Indaco Systems oferă 10% reducere la abonamentele Lege5 Online pentru participanţii la conferinţa “Combaterea contrafacerii”

În data de 22 mai 2014, în Bucureşti va avea loc conferinţa “Combatarea contrafacerii: Soluţii noi pentru o problemă veche” (prima ediţie).

Indaco Systems este partener media al evenimentului organizat de Legal Magazin la Hotelul Marshal Garden.

Participanţii la conferinţă vor beneficia de acces gratuit timp de 30 de zile la programul de documentare legislativă Lege5 Online. După această perioadă, aceştia vor beneficia de 10% reducere la orice tip de abonament Lege5 Online achiziţionat până la 7 iulie 2014.

Potrivit organizatorilor, la conferinţă se vor prezenta situaţia actuală şi tendinţele în ceea ce priveşte combaterea contrafacerii. Şi, totodată, se vor identifica o serie de măsuri care să ducă la diminuarea acestui flagel care deteriorează climatul afacerilor, stimulează concurenţa neloială şi afectează grav producătorii şi consumatorii.

Temele de discuţie care vor fi abordate sunt:

• Noua legislaţie europeană intrată în vigoare la data de 01.01.2014;
• Care sunt industriile afectate cel mai mult de fenomenul contrafacerii;
• Cât de eficientă este legislaţia actuală;
• Tendinţe: Potentialul impact al propunerilor de amendare a Directivei nr. 2008/95/EC “de armonizare” şi a Regulamentului Mărcii Comunitare asupra eforturilor de combatere a contrafacerii;
• Studii de caz – companii care îşi protejează eficient mărcile.

Printre speakeri se vor număra Florica Păun, Consilier Superior, Direcţia Generală a Vămilor, Aurel Dobre, Comisar-şef, Direcţia de Investigare a Fraudelor, IGPR, şi Alexandru Cristian Ştrenc, Director General Adjunct, OSIM.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi la această adresă.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu