Indaco Systems este partener media al conferinţei „Leadership –- Puterea Inteligenţei Emoţionale”, care va fi susţinută în data de 25 septembrie de Daniel Goleman, autorul cărţii „Inteligenţa emoţională”.

Evenimentul este realizat de compania Extreme Training şi se va desfăşura la Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Participând la evenimentul Leadership – Puterea Inteligenţei Emoţionale, susţinut de Daniel Goleman, participanţii îşi vor spori eficacitatea ca lideri şi vor înţelege cum funcţionează inteligenţa emoţională în relaţiile organizaţionale şi interumane.

„Suntem onoraţi să facem cunoscut acest eveniment de anvergură, apreciat la scară mondială, în rândul clienţilor şi partenerilor noştri. Cu această ocazie, îi anunţăm pe clienţii noştri că vor beneficia de un discount de 150 de Euro dacă se vor înscrie până la data de 31 august la conferinţa Leadership – – Puterea Inteligenţei Emoţionale”, a precizat Ioana Popa, PR Executive al companiei Indaco Systems.

Informaţiile complete despre eveniment, tematică, program, pachete disponibile se găsesc pe site-ul dedicat: www.daniel-goleman.ro.

Despre Daniel Goleman

Daniel Goleman a scris cărţi publicate în întreaga lume, traduse în peste 40 de limbi şi clasate în top 25 a celor mai influente cărţi de Business Management.

Cartea sa, publicată în 1995, Inteligenţa Emoţională, s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Times vreme de un an şi jumătate. Inclusă în lista celor mai influente 25 de cărţi de Business Management de către revista TIME, cartea a fost tradusă în 40 de limbi, într-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligenţă Emoţională (IE) drept „o idee revoluţionară care spulberă paradigmele existente”.

Daniel Goleman l-a cunoscut, a discutat si a pus bazele unei cărţi împreună cu Dalai Lama. A fost principalul consultant în cadrul World Economic Forum, schimbând opinii cu cei mai influenţi lideri ai lumii: Bill Gates, Angela Merkel, Bill Clinton, David Cameron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here