Indaco Systems are plăcerea să anunțe începerea unei colaborări cu cea mai prestigioasă și longevivă publicație de profil juridic din România -revista Dreptul”– editată de Uniunea Juriștilor din România.

Revista a fost fondată în anul 1871 de „Societatea Juridică”, an din care publicația apare fără întrerupere.
În revista Dreptul sunt publicate lunar studii și articole de doctrină juridică și jurisprudență românească și europeană, precum și sinteze și comentarii pe marginea practicii judiciare din România.

Indaco integrează în platforma Lege5.ro toate numerele noi, precum și arhiva 2010 – 2020.

Ca profil tematic, revista Dreptul publică articole din toate ramurile sistemului de drept și este destinată, îndeosebi, practicienilor dreptului – magistrați, avocați, consilieri juridici, dar și cadrelor didactice și studenților din învățământul superior juridic, precum și tuturor celor interesați de domeniul cercetării teoriei și practicii dreptului.

Vezi aici revista Dreptul

Platforma de informare legislativă și juridică Indaco Lege5.ro preia integral conținutul revistei și îl structurează pe criterii precum: autor, tematică, domeniu, an etc. iar comentariile autorilor sunt evidențiate pe actele normative în dreptul paragrafului de lege unde acestea sunt relevante.

Motorul inteligent de căutare, dezvoltat de specialiștii Indaco folosind cele mai avansate tehnologii de inteligență artificială și auto-învățare disponibile la ora actuală, afișează rezultate relevante din articolele revistei Dreptul, precum și din:

  • legislație consolidată – la orice dată calendaristică – trecut, prezent și viitor;
  • jurisprudență relevantă culeasă de judecători și evidențiată la nivel de paragraf;
  • hotărâri judecătorești – toate hotărârile, peste 13 milioane, de la toate instanțele;
  • dosare instanță – flux, alerte, statistici, jurisprudență conexă, istoric judiciar;
  • analiză firme – MO partea a IV-a, Buletinul Insolvenței, date financiare și raportări;
  • conferințe video – include translare și time-stamp – poziționare în conferință la secunda unde se discută despre subiectul căutat;
  • webinarii evenimente live sau înregistrate cu cele mai importante teme din societate;
  • doctrină și reviste în colaborare cu cele mai importante edituri juridice:

UNIVERSUL JURIDIC – 11 reviste + comentariile și articolele platformei UJ PREMIUM, conferințe înregistrate sau webinarii live;

C.H. BECK – 2 reviste și 95 de cărți (drept Civil, drept Penal, drept Public, dreptul Afacerilor, dreptul Muncii, dreptul UE&CEDO

HAMANGIU – 66 de cărți (drept Civil, drept Penal, drept Public, dreptul Afacerilor, dreptul Muncii, dreptul UE&CEDO)

ROSETTI INTERNAȚIONAL – 5 reviste și 7 cărți dedicate dreptului Afacerilor;

EDITORIALE BENȚA – 2 reviste, comentarii personalizate și răspunsuri pentru cititori;

NOU! UNIUNEA JURIȘTILOR DIN ROMÂNIA cu revista “DREPTUL” aproape 150 de ani de excelență în domeniul dreptului.

Vorbind despre conținut, cu cele peste 40 de module independente care cuprind: Legislația RO, EU168 de cărți comentate; 24 de reviste cu peste 20.000 de articole; 13.000.000 de hotărâri judecătorești; 28.000.000 dosare instanță; zeci de milioane de date din analiză firme; sute de ore de conferințe video sau webinarii, platforma Indaco Lege5 își menține poziția de lider detașat pe piața softurilor de informare juridică.

Într-o lume în care informația este unul dintre cele mai importante avantaje pe care îl poți avea, conținutul, tehnologia și funcționalitățile dezvoltate de Indaco pentru informare ies în evidență, oferind ușurință în găsirea de răspunsuri și rezolvări la probleme care altfel ar consuma ore sau chiar zile de documentare.

Viitorul documentării juridice

3 COMENTARII

  1. Sint in drept sa dau stătu român în judecată și Sint ignorată nimeni nu vrea să mă ajute fincă judecători au comis ilegalitatima expluatat pe mine pe copii nepoți și părinți mei ei intenționează cu complici sa ne extermine să îngroape totul

  2. Art 315 Persoanele care nu pot fi ascultate ca martori | Codul de Procedură Civilă.Mar interesa daca se poate aplica într-un proces pentru custodiea copilului,am dreptul de a aduce la cunoștință instanței de judecată (ca pârât).Am acest drept .Si daca mai i este valabil acest articol din lege .Astept un raspuns .Multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here