a) modernizarea/echiparea/racordul la utilități publice/eficiență energetică a infrastructurilor de tip clădiri specifice aferente capacităților de producție/servicii existente, precum și pentru alte categorii de cheltuieli aferente infrastructurilor specifice de producție/servicii pentru care nu este necesară obținerea de autorizații de construire în conformitate cu legislația specifică în vigoare;

b) dotarea cu echipamente, utilaje specifice, mobilier specific, dotări IT, inclusiv pentru eficiență energetică necesare activității de producție și servicii precum și alte achiziții de bunuri de această natură care sunt necesare capacităților de producție/servicii existente.

Procedura de aplicare pe platforma IMM Recover:

Proiectele, împreună cu toate anexele solicitate prin Ghidul solicitantului, vor fi depuse în platforma IMM Recover, în care potențialii beneficiari au avut de asemenea posibilitatea să se înroleze în aplicația pentru pregătirea documentelor începând cu data de 16 august 2022, dată la care a început perioada de preînscriere.

Apelurile se vor închide pe data de 29 august 2022, ora 23:59:59, respectiv 30 august 2022, ora 23:59:59.

Solicitările privind relocarea contului în aplicația electronică IMM Recover trebuie transmite pe adresa de email: modificare.cont.immrecover@mfe.gov.ro. De asemenea, un manual al utilizatorului pentru platforma IMM Recover poate fi accesat la adresa https://bit.ly/3dPr3Og.

 

www.lege5.roRapid actualizată, platforma Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, consultarea doctrinei sau informații despre companii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here