16 Februarie, 2019

Importanţa succesiunii în management la HR Summit Timişoara

Succesiunea în management este unul dintre subiectele care vor fi abordate la HR Summit Timişoara, în data de 29 mai.

Indaco Systems este partener media al evenimentului.

Consultantul business Amalia Sterescu va vorbi la HR Summit despre ce presupune succesiunea în management.

Potrivit organizatorilor, ideea succesiunii presupune strategii ce investesc în continuitatea unui business. Iar strategiile acestea pun în valoare următoarele criterii:

- îmbunătăţirea performanţei şi a implicării angajaţilor;
- dezvoltarea parteneriatelor cu oamenii potriviţi;
- potenţialul talentului, al cunoştinţelor, al aptitudinilor şi al competenţelor necesare în dezvoltarea businesului pe viitor;
- Găsirea oamenilor cu competenţele potrivite companiei.

Deşi se munceşte mult la implementarea tuturor pieselor acestui puzzle numit «Succesiune în Management», în ciuda tuturor criticilor ce i se aduc ca proces, conceptul presupune un efort constant de rafinare, de găsire a celor mai potrivite soluţii pentru fiecare companie în parte,  deoarece de cele mai multe ori nu putem face doar copy/paste. Construirea unui parteneriat între HR/CEO, HR/Manageri este vital pentru succesul oricărui proces de succesiune în management, spune Amalia Sterescu.

ExpoConferința de Resurse Umane “HR Summit” se desfășoară în Timișoara, în incinta City Business Center, în data de 29 mai, unde vor fi prezenți 14 speakeri, peste 120 de participanți și zece companii expozante.

Mai multe informaţii găsiţi pe Timişoara.HRSummit.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu