20 Februarie, 2018

Implicarea profesională şi motivarea angajaţilor, principalele priorităţi ale companiilor europene în următorii trei ani

Implicarea profesională (engagement) și motivarea angajaților vor juca un rol strategic în următorii trei ani în Europa Centrală și de Est, potrivit rezultatelor celei mai recente ediții a studiului Best Employers Study (BES) în Europa Centrală și de Est, organizată de Aon Hewitt.

Informațiile obținute în cea mai recentă ediție a sondajului, realizat în 2013, au fost colectate de la mai mult de 430 de organizații din regiune, în toate industriile, companii localizate în cele nouă țări participante la sondaj: Bulgaria, Cehia, Ungaria, Țările Baltice, Polonia, România, Rusia, Slovacia și Turcia.

Studiul arată că 69% dintre cei peste 2.600 de top manageri respondenți consideră că implicarea profesională și motivarea angajaților va juca un rol strategic în următorii trei ani, fiind un indicator strategic pentru obținerea rezultatelor în afaceri.

» Citeşte integral articolul pe CariereOnline.ro.

Foto: Sxc.hu

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu