În data de 9 aprilie 2014, la Bucureşti va avea loc o conferinţă din cadrul seriei „IMM ReStart – Resurse şi consultanţă pentru dezvoltare”.
Evenimentul — organizat de DoingBusiness.ro şi la care Indaco Systems este partener media — se va desfăşura la Hotelul Athenee Palace Hilton (sala „Regina Maria”).
În cadrul conferinţei vor fi abordate teme precum finanţarea IMM-urilor prin bursa de valori, asigurarea afacerii şi managementul riscului, soluţii viabile de finanţare, beneficii fiscale disponibile investitorilor, soluţii în domeniul tehnologiei informaţiei.
Într-un format inovator, conferinţele IMM ReStart propun participanţilor activităţi organizate în trei zone distincte: consultanţă, resurse pentru dezvoltarea afacerii şi training, astfel încât să faciliteze prezentarea de soluţii aplicabile imediat în zone-cheie pentru activitatea şi dezvoltarea firmelor. În plus, reprezentanţii IMM-urilor pot programa întâlniri private cu experţii din companii. În cadrul evenimentului de la Bucureşti sunt disponibile două astfel de sesiuni de întâlniri private — cu reprezentanţii Bursei de Valori Bucureşti şi cei ai EY Romania –, în cadrul cărora participanţii pot beneficia gratuit de consultanţă şi sfaturi de specialitate pe teme legate de finanţarea prin bursă şi avantajele listării la BVB, respectiv cele mai recente schimbări legislative şi beneficii fiscale pentru investitori, se arată într-un comunicat de presă referitor la eveniment.
Radu Soviani (jurnalist cu peste 14 ani experienţă în presa economică) va modera evenimentul.
Participarea la „IMM ReStart” este gratuită şi se face prin înscriere prealabilă. Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here