19 Ianuarie, 2020

Hotărârea nr. 859/2014 privind aprobarea Strategiei pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor şi îmbunătăţirea mediului de afaceri

Hotărârea nr. 859/2014 (Guvernul României) privind aprobarea Strategiei guvernamentale pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea mediului de afaceri din România Orizont 2020, publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 743 din 13.10.2014 (M.Of. nr. 743/2014).

În vigoare de la 13.10.2014

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 11 lit. f) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic.
Se aprobă Strategia guvernamentală pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea mediului de afaceri din România – Orizont 2020, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemnează:

Ministrul economiei,
Constantin Niţă

Ministrul delegat
pentru întreprinderi mici şi mijlocii,
mediul de afaceri şi turism,
Florin Nicolae Jianu

Secretarul general al Guvernului,
Ion Moraru

Ministrul finanţelor publice,
Ioana-Maria Petrescu

Ministrul delegat pentru buget,
Darius-Bogdan Vâlcov

p. Ministrul educaţiei naţionale,
Gigel Paraschiv,
secretar de stat

Ministrul delegat
pentru învăţământ superior,
cercetare ştiinţifică
şi dezvoltare tehnologică,
Mihnea Cosmin Costoiu

Ministrul muncii, familiei,
protecţiei sociale
şi persoanelor vârstnice,
Rovana Plumb

Ministrul pentru societatea
informaţională,
Alexandru-Răzvan Cotovelea

Bucureşti, 7 octombrie 2014.
Nr. 859.

ANEXĂ

Anexa
la Hotărârea nr. 859/2014 este disponibilă integral în Lege5 Online – soft de documentare legislativă realizat de Indaco Systems.

Foto:
Free Images

comentarii

Despre autor  ⁄ Lege5

Ca profesioniști, cu toții ne dorim să identificăm modificările legislative rapid și să evităm erorile. Dacă până acum această activitate consuma timp și resurse, azi ne putem baza pe softul Lege5 pentru această sarcină. Având un motor de căutare performant, Lege5 procesează informația și oferă rezultate exacte la nivel de paragraf în câteva secunde. O performanță, dacă ținem cont de faptul că softul conţine o bază de date complexă: atât legislația românească și europeană, cât și jurisprudența românească și europeană. Lege5 a fost gândit pentru oameni activi și mobili. De aceea, am creat variante care se potrivesc oricărui dispozitiv şi stil de lucru. Click aici şi află mai multe.

Fara comentarii

Scrie un comentariu