18 Februarie, 2018

Guvernul va desfiinţa 60.000 de posturi vacante din administraţia centrală şi cea locală

Premierul Victor Ponta a declarat că vor fi desfiinţate aproape 60.000 de posturi vacante din administraţia centrală şi cea locală.

Măsura este prevăzută într-un proiect de ordonanţă de urgenţă care va fi adoptat în şedinţa de azi a Guvernului. În acest fel se doreşte eficientizarea aparatului administrativ şi revenirea la regula “unu la unu” - angajarea unei persoane la un post vacant.

Vor fi desfiinţate aproape 60.000 de posturi vacante. Posturi fie neocupate, fie nebugetate, păstrate, în general, în diverse structuri pe acel principiu «unu la şapte» şi pentru păstrarea, în special, a funcţiilor de conducere care aveau nevoie să aibă în spate un număr de posturi, chiar şi vacante. (…) Nu ne atingem şi nu se desfiinţează posturile vacante din sănătate şi din educaţie, sunt cele două excepţii mari, a declarat Victor Ponta.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu