25 Februarie, 2018

Guvernul doreşte să informeze publicul cu privire la noile reglementări şi la programele guvernamentale care pot fi accesate de români

Guvernul a adoptat o hotărâre prin care alocă suma de 400.000 de lei Departamentului pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Banii vor fi folosiţi pentru realizarea unor materiale informative prin care populaţia să cunoască mai bine noile reglementări cu impact asupra vieţii sale, precum şi programele guvernamentale care pot fi accesate de către oameni.

De exemplu, datorită materialelor informative, românii vor putea fi informaţi cu privire la prevederile noului Cod Civil, care va intra în vigoare începând cu 1 octombrie 2011.

În acelaşi timp, vor fi diseminate informații referitoare la programele de sprijinire a tinerilor care vor să intre în afaceri, a IMM-urilor, a firmelor care angajează șomeri, condițiile în care pot fi accesate programe precum Casa Verde, Rabla, Prima Casă, programul de reabilitare a clădirilor de locuit, cu finanțare prin credite bancare cu garanție guvernamentală, precum și alte programe guvernamentale.

Sursa: Guvernul României

Despre autor  ⁄ Ioana Popa

Ioana Popa este redactor la LegeStart din anul 2011. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Fara comentarii

Scrie un comentariu