21 August, 2017

Gala “Profesioniştii dreptului muncii” – Biblioteca Naţională, 1 noiembrie 2012

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la adoptarea primului Cod al muncii român, Legea meseriilor, creditului şi asigurărilor muncitoreşti din 1912, Clubul de Drept Social – Costel Gîlcă în parteneriat cu Revista de Drept Social va organiza Gala „Profesioniștii dreptului muncii”, în cadrul căreia se vor organiza diverse concursuri în domeniul dreptului muncii și se vor decerna premii pentru merite deosebite.

Concurs pentru cel mai bun articol publicat de un jurnalist

În fiecare an se publică numeroase articole de drept social, rămase de multe ori neapreciate. Dăruirea jurnaliștilor din acest domeniu va fi răsplătită de Clubul de Drept Social – Costel Gîlcă cu premiul pentru cel mai bun articol.

Participanţii vor trimite lucrările, în format Word sau PDF, la adresa de e-mail concurs@costelgilca.ro, până la data de 1 octombrie 2012.

Lucrările vor fi însoţite, în mod obligatoriu, de următoarele date:

- nume şi prenume;

- date de identificare (pentru a putea fi contactat în cazul nominalizării);

- secţiunea la care se participă.

Important: Organizatorii vor păstra confidenţialitatea asupra persoanelor înscrise sau nominalizate, fiind anunţate doar persoanele câştigătoare.

Juriul este alcătuit din:

- Doctor Honoris Causa Șerban Beligrădeanu, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Lucian Blaga Sibiu;

- Judecător Lucia Uță, Preşedinte Secţia a VII-a civilă şi pentru cauze privind conflictele de muncă şi asigurări sociale;

- Av.drd. Costel  Gîlcă, SCPA Gîlcă și Vasiliu;

- Sorin Pâslaru, redactor șef, Ziarul Financiar.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici!

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu