World Trade Institute Bucharest (WTIB) organizează, în parteneriat media cu Indaco Systems, seminarul Totul despre preţurile de transfer. Noi elemente teoretice si practice, ce va avea loc pe 9 martie 2016 la Hotel Pullman, World Trade Center din Bucureşti.

Evenimentul va fi susţinut de dl. Cristian Rădulescu, cu 12 ani de experienţă în consultanță fiscală locală și internațională la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young și PriceWaterhouseCoopers. Este de asemenea consultant fiscal autorizat de Camera Consultanților Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR și evaluator înregistrat ANEVAR.

Marți, 2 februarie 2016, în Monitorul Oficial nr. 74/2016 a fost publicat Ordinul Președintelui ANAF nr. 442/2016 care stabilește condițiile de solicitare și de prezentare a dosarului prețurilor de transfer, procedura de ajustare/estimare a prețurilor de transfer, precum și cuantumul tranzacțiilor și termenele pentru intocmirea acestui dosar. 

Astfel, au fost introduse numeroase schimbări care pot fi dificile chiar și pentru entitățile juridice care sunt obișnuite cu întocmirea unui astfel de dosar, dar și celor care (ca element de noutate) sunt obligate prin acest ordin să întocmească un astfel de dosar. Așadar, WTIB vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră prin organizarea unui seminar pe această temă, în colaborare cu un expert în acest domeniu, dl. Cristian Rădulescu.

Agenda acestui seminar pune accentul pe ideea de dialog și sintetizare a celor mai importante aspecte fiscale din perspectiva prețurilor de transfer pentru tranzacțiile desfășurate de compania dumneavoastră. În cadrul seminarului se vor analiza tranzacțiile desfășurate de compania dumneavoastră și veți putea beneficia de sfaturile și îndrumările unui expert cu privire la modalitatea cea mai bună de documentare a tranzacțiilor din perspectiva prețurilor de transfer și acoperire a riscurile ficale aferente. 

Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Taxa de instruire este de 550 de lei plus TVA, organizatorul acordând discount-uri în funcţie de numărul persoanelor înscrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here