Editura Indaco Systems, în parteneriat cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, a lansat cartea “Repere actuale din Jurisprudenţa Curţii Constituţionale”,  lucrare coordonată de domnul Lector Univ. Dr. Silviu Barbu Gabriel, cadru didactic al Facultăţii de Drept şi vicepreşedintele Curţii de Apel Braşov.

Cartea este un cumul de mai multe lucrări, realizate cu ocazia aniversării a 20 de ani de funcţionare a Curţii Constituţionale a României.

Lucrările sunt scrise de judecători, magistraţi, avocaţi, consilieri juridici, precum şi de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea Transilvania din Braşov.

Printre titlurile cărţii, amintim: “Probleme de neconstituţionalitate din Noul Cod de Procedură Penală”, “Revizuirea, cale extraordinară de atac în deciziile Curţii Constituţionale”, “Efectele deciziilor Curţii Constituţionale în dinamica aplicării lor”.

Cartea, editată şi tipărită de editura Indaco Systems, se găseşte în librăria “Centrul de Carte Indaco”.

Pentru comenzi sau informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la adresa centruldecarte@indaco.ro sau la: 021.311.97.11, 0758.070.577.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here