Potrivit Hotărârii nr. 1.161/2021, accesul în instituţii publice este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde (vaccinare) sau test RT-PCR negativ sau certificatul că au trecut prin boală.

În acest context pe site-ul Monitorului Oficial a fost publicat un anunt potrivit căruia toate solicitările de publicare ale persoanelor fizice și juridice se înaintează on-line, fără a fi necesară prezența fizică, cu ajutorul formularelor disponibile pe site.

„După preluarea actelor, veți fi informați permanent cu privire la stadiul publicării. După publicare, puteți citi Monitorul Oficial pe site, gratuit, sau îl puteți cumpăra în format electronic autentificat (transmis pe e-mail) ori în format tipărit (expediat prin poștă sau cu ridicare de la Biroul de relații cu publicul)”, se arată în anunţ.

Alternativ, cererile de publicare pot fi descărcate și completate fizic și, însoțite de documentele solicitate, se pot transmite apoi prin poștă sau prin rețeaua teritorială a colaboratorilor noștri. Dacă legea solicită verificarea actului doveditor în original, documentele se transmit exclusiv prin poștă (de ex., pentru schimbările de nume și pierderea permisului de armă).

Program de lucru cu publicul: Marți și joi, între orele 09.00-15.00

Accesul este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde (vaccinare) sau test RT-PCR negativ sau certificatul că au trecut prin boală.

În baza unei programări prealabile la Biroul de relații cu publicul prin intermediul formularului online.

Persoanele care nu fac dovada vreunuia dintre actele menționate mai sus, înaintează solicitările on-line, cu ajutorul formularelor disponibile pe site.

www.lege5.roRapid actualizată, platforma Indaco Lege5 este instrumentul ideal pentru urmărirea modificărilor legislative, consultarea doctrinei sau informații despre companii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here