Comisia pentru buget, finaţe şi bănci din cadrul Camerei Deputaţilor a hotărât modificare regulilor de organizare a Loteriei bonurilor fiscale, astfel încât să fie acordat un număr maxim de 100 de premii, în valoare de 10.000 de lei fiecare. Măsura a fost luată după ce, ulterior primei extrageri, au fost depuse peste 18.000 de cereri de revendicare a premiului, valoarea câştigului coborând sub 55 de lei.

Potrivit Mediafax.ro, deputaţii din comisie au votat amendamente la OG nr. 10/2015, urmând ca, în cazul în care se depăşeşte numărul maxim de premii acordate, să se extragă în mod aleatoriu 100 de bonuri din cele depuse şi validate câştigătoare.

Atenţie! Aceste modificări urmează să intre în dezbatere în plenul Camerei Deputaţilor.

Loteria bonurilor fiscale va fi organizată în continuare, cu extrageri lunare, abia începând din luna iulie. Pentru mai multe informaţii privind zilele extragerilor şi perioadele în care pot fi depuse bonurile câştigătoare, dar şi termele limită în care trebuie acordate premiile în bani, accesaţi Calendarul Loteriei bonurilor fiscale pe 2015.

Ai nevoie de Ordonanţa nr.10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale? Poţi cumpăra actul la zi, în format .pdf, de AICI

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here