19 August, 2017

Dezbatem mediul financiar românesc cu cel mai bun produs de informare legislativă al momentului

Indaco Systems va participa în calitate de partener media la “Romanian Financial Conference”, conferinţă organizată de Business Mark. Evenimentul va avea loc în data de 2 aprilie 2014, intervalul orar 09:00-15:00, la Hotelul Radisson Blu din Bucureşti (sala Atlas).

Vor fi dezbătute teme legate de: reglementări, provocări și așteptări ale sistemului bancar, creditarea economiei reale, efectele insolvenței asupra mediului financiar, riscul de țară, stabilitatea mediului de afaceri şi a sistemului financiar, soluţii de atragere a surselor de finanţare.

De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea participanţilor, Indaco Systems  pune la dispoziţia acestora noua generaţie de produse de informare legislativă: Lege5.

Lege5 este destinat atât specialiştilor din domeniul juridic, fiscal, contabilitate, cât şi persoanelor interesate de domeniul legislativ.

Serviciul permite accesul la baza de informaţii legislative Indaco, oriunde şi oricând, datorită platformelor de pe care poate fi accesat: online, mobile, desktop, cloud.

Mai multe detalii privind seria de produse Lege5, avantajele utilizării acestor instrumente, precum şi oferta comercială pot fi aflate accesând http://prezentare.lege5.ro.

Monica Petrovici
PR Assistant
Telefon: 0758 070 583

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu