21 August, 2017

Despre leadership inovativ la HR Summit Cluj

În acest an, pe 10 aprilie, la cea de-a doua ediţie HR Summit Cluj se va vorbi şi despre leadership inovativ.

Pe această temă, speaker va fi Monica Soare, CEO Artwin Consulting.

Fără a ţine cont de nivelul de management, liderii care vor să evolueze sau să îşi ajute businessul să supraveţuiască trendurilor în continuă schimare trebuie să se aplece asupra unor tehnici eficiente de stimulare a leadershipului inovativ. Aceştia pot începe de la flexibilitate şi dorinţa de a găzdui mai multe opţiuni în soluţionarea problemelor. Implementarea unui set de instrumente ce stimulează inovaţia nu doar în departamentele de creaţie, ci la toate nivele de activitate, poate dezvolta îmbunătăţiri ale produselor, este precizat într-un comunicat de presă referitor la eveniment.

În afară de leadership inovativ, speakerii invitaţi vor vorbi şi de alte teme precum retaining talent, procesul de selecţie între profit şi eşec, agile recruitment, HR&gamification, cum să-ţi construieşti brandul de angajator sau intraprenoriatul în organizaţii.

HR Summit este o platformă regională de întâlnire a specialiştilor HR şi managerilor. La eveniment vor participa peste 120 de profesionişti în resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, headhunters, coaches, companii de outsourcing şi alţi specialişti din domenii conexe cu cel al resurselor umane.

Indaco Systems este partener media al evenimentului HR Summit Cluj.

Mai multe informaţii despre eveniment puteţi găsi pe site-ul HR Summit Cluj.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu