21 Februarie, 2018

Depunerea de proiecte pentru creşterea eficienţei energetice la blocurile de locuinţe se amână până la 15 noiembrie 2012

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a anunţat reprogramarea pentru data de 1 noiembrie 2012 a lansării apelului de proiecte pentru creşterea eficienţei energetice la blocurile de locuinţe, conform unui comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei.

MDRT a prelungit perioada de consultări privind Ghidul Solicitantului pentru proiectele de creştere a eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe cu finanţare din fonduri europene, apelul de proiecte fiind reprogramat pentru data de 1 noiembrie 2012.

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional din cadrul MDRT a modificat data anunţată iniţial pentru lansarea Ghidului Solicitantului şi a apelului de proiecte pentru subdomeniul 1.2 Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe. În consecinţă, depunerea de proiecte se va putea face începând cu data de 15 noiembrie 2012.

Decizia a fost luată pentru a permite analiza tuturor observaţiilor primite cu privire la Ghidul Solicitantului, având în vedere numărul mare de propuneri trimise de potenţialii beneficiari.

În acest fel, MDRT doreşte să reducă riscul apariţiei eventualelor neclarităţi ulterioare în procesul de accesare a fondurilor europene destinate acestei operaţiuni.

Despre autor  ⁄ Elena Hogaş

Elena Hogaş este redactor la Legestart.ro. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Fara comentarii

Scrie un comentariu