ACTUALIZARE: Ministerul Finanţelor a anunţat că startul primei sesiuni de depunere a cererilor de acord se amână pentru data de 26 august (ora 08:30). Mai multe informaţii găsiţi în acest articol.
___________

În data de 16 august va începe prima sesiune de depunere a cererilor de acord pentru finanţare în cadrul schemei de ajutor de minimis pentru IMM-uri.

Prima sesiune va ţine până pe 31 octombrie, în limita bugetului anual alocat de 400 de milioane de lei.
Aşa cum a anunţat Ministerul Finanţelor Publice (MFP), cererile de acord vor fi înregistrate online. După validare, cererile (împreună cu documentele justificative) vor trebui depuse/transmise prin poştă sau curier la Registratura generală a MFP-ului.

ÎNREGISTRAREA ONLINE

În perioada 16 august – 31 octombrie, înregistrarea online a cererilor se va face de luni până vineri între orele 08:30 şi 17:00. Înregistrarea se va face cu ajutorul unui formular de pe site-ul MFP-ului.

După startul sesiunii, pe site-ul instituţiei va fi afişată zilnic (10:30) lista cererilor de acord înregistrate online în ziua precedentă.

ÎNREGISTRAREA LA REGISTRATURA GENERALĂ

Programul după care se vor putea înregistra cererile de acord (plus documentele justificative) la Registratura generală este:
– în perioada 16-31 august: luni-duminică între orele 08:30 şi 17:00;
– în perioada 2 septembrie – 31 octombrie: luni-joi între orele 08:30 şi 17:00 şi vineri între orele 08:30-14:30.

LINK-URI UTILE

• Descarcă „Ghidul solicitantului” (forma revizuită / format PDF)
• Descarcă Formularele aferente Cererii de acord pentru finanţare (format Word)
Sursa: MFP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here