28 Ianuarie, 2020

De ce să îţi începi cariera cu un internship

Cu toții cunoaștem fenomenul studentului sau al tânărului absolvent de facultate (am fost și noi acolo, evident) care își dorește să devină manager de firmă la al doilea job sau team leader într-o multinațională de la primul job. Și dacă se poate ca totul să se întample cât mai rapid și pachetul salarial să fie cât mai mare, ar fi și mai bine.

Bineînțeles, sunt cazuri când astfel de scenarii se adeveresc, însă în mod normal realitatea este puțin diferită, iar drumul parcurs pentru a urca pe scările ierarhice ale firmelor mai mici, mai mari sau ale multinaționalelor este destul de anevoios.

Se spune că orice început este important pentru că indică felul în care vei termina, iar din perspectiva unui început de carieră să faci un internship este o practică din ce în ce mai îmbrățișată și chiar de curând recunoscută și de către legislația autohtonă.

» Citeşte integral articolul scris de Ana Timoftei pe PortalHR.ro.

Despre autor  ⁄ Redacţia

Materialele semnate de redacţia LegeStart reprezintă un efort comun de vă oferi informaţii de interes general din multiple domenii, strânse de echipă sau prezentate de partenerii noştri.

Fara comentarii

Scrie un comentariu