În lumea corporatistă, ca în cadrul companiilor antreprenoriale, s-a creat, de bine de rău, obiceiul training-urilor şi, de ceva ani încoace, a venit şi moda coaching-ului.
Mai discută lumea şi despre mentoring. De consultanţă mai rar şi, în general, cu o conotaţie mai degrabă de expertiză într-o industrie anume.
Şi după cuvântul “training” de obicei urmează cuvântul sau cuvintele care desemnează subiectul: fie “comunicare”, “managementul timpului”, “team building” şi multe alte denumiri şi, în fine, subiectul la care vreau eu să mă refer: “leadership”.
(…)
» Citeşte integral articolul pe LearningNetwork.ro.
Articolul precedentANEVAR are un nou regulament pentru Comisia de etică şi disciplină
Articolul următorLegea nr. 364(r1)/2004 privind organizarea şi funcţionarea poliţiei judiciare
Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învăţării, sunt curioşi să îşi descopere limitele şi îşi doresc să obţină rezultate remarcabile în viaţa lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) îţi oferă informaţii din industria de learning & development sub formă de ştiri, articole şi review-uri şi posibilitatea de a achiziţiona bilete la conferinţe şi cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la calendarul evenimentelor de învăţare şi la catalogul furnizorilor. Learning Nework este locul unde găseşti idei aplicabile pentru: - alcătuirea curriculei de training şi intervenţii facilitate care răspund complet nevoilor organizaţiei tale; - optimizarea programelor de învăţare şi dezvoltare; - arhitectura şi/sau implementarea de conferinţe şi evenimente interne; - dezvoltarea de concepte şi programe customizate de learning & development.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here