Dedic articolul acelora care îşi doresc să avanseze ca manageri de vânzări, spunându-le că este normal să dorim să evoluăm, să ne dezvoltăm şi să avansăm. Face parte din natura umană.
Un salariu mai mare, un autoturism performant, un birou mai spaţios, un statut care să impresioneze familia, prietenii, partenerul – toate acestea şi multe altele îl aşteaptă pe cel avansat.
Din nefericire pentru multe companii şi pentru echipele lor de vânzări, performeri vânzători de prima mână continuă să fie promovaţi în poziţii de manageri fără a a avea cunoştinţele şi abilităţile necesare sau fără a fi potriviţi acestui job.
» Citeşte integral articolul pe LearningNetwork.ro.
Articolul precedentCând se sărbătoresc în România ziua mamei şi ziua tatălui?
Articolul următorŞedinţa de Guvern din 6 mai 2014: Acte normative adoptate
Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învăţării, sunt curioşi să îşi descopere limitele şi îşi doresc să obţină rezultate remarcabile în viaţa lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) îţi oferă informaţii din industria de learning & development sub formă de ştiri, articole şi review-uri şi posibilitatea de a achiziţiona bilete la conferinţe şi cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la calendarul evenimentelor de învăţare şi la catalogul furnizorilor. Learning Nework este locul unde găseşti idei aplicabile pentru: - alcătuirea curriculei de training şi intervenţii facilitate care răspund complet nevoilor organizaţiei tale; - optimizarea programelor de învăţare şi dezvoltare; - arhitectura şi/sau implementarea de conferinţe şi evenimente interne; - dezvoltarea de concepte şi programe customizate de learning & development.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here