Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative au organizat a șasea ediţie a Conferinţei Internaţionale “Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea” în zilele de 25-26 noiembrie 2016 în Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Conferinţa Internaţională “Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea” a fost indexată în acest an în Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters

Volumul Cătălin-Silviu Săraru (ed.), STUDIES OF BUSINESS LAW – RECENT DEVELOPMENTS AND PERSPECTIVES, Peter Lang GMBH, 2013 care cuprinde lucrări înscrise la a doua ediţie a evenimentului a fost indexat în Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters.

Deschiderea oficială a conferinţei a avut loc la ora 10, în data de 25 noiembrie 2016, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

În deschiderea conferinței au ținut alocuțiuni apreciate de participanți:

  • prof. univ. dr. Răzvan Dincă, prodecan Facultatea  de Drept a Universitatii Bucuresti
  • conf. univ. dr. Anica-Popa Adrian, prodecan Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, ASE Bucuresti
  • avocat Sorina Olaru, membru in Colegiul de conducere al Curtii de Arbitraj Comercial International
  • Andrei Cristea, director Revista Română de Consultanţă şi Legal Marketing
  • moderator –  prof. univ. dr. Camelia Florentina Stoica, director al Departamentului Drept, ASE Bucuresti

După festivitatea de  deschidere conferința a continuat cu susținerea lucrărilor înscrise în cadrul celor trei secţiuni: I. Drept public; II. Drept privat; III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional.

Participanţi

La conferinţă s-au inscris 172 de persoane provenind din 12 de țări în vederea audierii dezbaterilor sau a susținerii unei lucrări științifice. Participanții au fost: avocați, magistrați, mediatori, arbitri, notari, practicieni în insolvență, consilieri juridici, consilieri fiscali, experți judiciari, cadre didactice universitare, funcționari publici, membri în organizații neguvernamentale, oameni de afaceri, doctoranzi și studenți interesați de evoluția recentă și de perspectivele de dezvoltare ale dreptului afacerilor la nivel național, comparat și internațional.

Toți avocații participanți la conferință din România vor primi 20 de puncte de pregătire profesională acordate prin decizie I.N.P.P.A..

FotografulTAU-2550

FotografulTAU-2626
FotografulTAU-2377
comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here